Nemzetközi foci sport

Casillas zseniális ötlettel segítene a világjárvány károsultjain

Retro El Clásico.

Csak remélni merjük, hogy a lehető leggyorsabban valósággá válik Iker Casillas álma. A nemrég visszavonuló spanyol legenda a fejébe vette egy úgynevezett „retro El Clásico” megrendezését.

Amikor véget ér ez a rémálom, össze kellene gyűjtenünk az elmúlt évek legendáit, hogy rendezzünk egy retro El Clásicót. A bevételt természetesen azoknak adnánk, akiknek nagy szükségük van a segítségre

– vázolta az ötletét a Real Madrid korábbi kapusa.

Casillas huszonöt évig állt a spanyol topcsapat alkalmazásában, 2015-ben igazolt az FC Portóba. A jótékonysági meccsen – a teljesség igénye nélkül – olyan klasszisok léphetnének pályára, mint Luis Figo, Zinédine Zidane, Rivaldo, Raúl, Roberto Carlos, Carles Puyol, David Beckham vagy Xavi.

Mint ismert, a világjárvány óriási szenvedést és rettenetes károkat okoz Spanyolországban, ahol több mint 140 ezer koronavírusos beteget regisztráltak, a betegségben elhunytak száma csaknem tizennégyezer. A spanyol futballsztárok közül többen is óriási összegű felajánlásokat tettek a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez.

Kiemelt kép: PEDRO FIUZA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!