Nemzetközi foci

Casillas zseniális ötlettel segítene a világjárvány károsultjain

Retro El Clásico.

Csak remélni merjük, hogy a lehető leggyorsabban valósággá válik Iker Casillas álma. A nemrég visszavonuló spanyol legenda a fejébe vette egy úgynevezett „retro El Clásico” megrendezését.

Amikor véget ér ez a rémálom, össze kellene gyűjtenünk az elmúlt évek legendáit, hogy rendezzünk egy retro El Clásicót. A bevételt természetesen azoknak adnánk, akiknek nagy szükségük van a segítségre

– vázolta az ötletét a Real Madrid korábbi kapusa.

Casillas huszonöt évig állt a spanyol topcsapat alkalmazásában, 2015-ben igazolt az FC Portóba. A jótékonysági meccsen – a teljesség igénye nélkül – olyan klasszisok léphetnének pályára, mint Luis Figo, Zinédine Zidane, Rivaldo, Raúl, Roberto Carlos, Carles Puyol, David Beckham vagy Xavi.

Mint ismert, a világjárvány óriási szenvedést és rettenetes károkat okoz Spanyolországban, ahol több mint 140 ezer koronavírusos beteget regisztráltak, a betegségben elhunytak száma csaknem tizennégyezer. A spanyol futballsztárok közül többen is óriási összegű felajánlásokat tettek a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez.

Kiemelt kép: PEDRO FIUZA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Olvasói sztorik