Nemzetközi foci

Csalinak használhatták Petagnát

Az olasz szaksajtó szerint a Napoli valójában Belottira hajt, ebbe a transzferbe vonná bele a télen leigazolt támadót a déli klub.

A télen 18 millió euróért igazolta le a Napoli Andrea Petagnát a SPAL együttesétől, de a játékos ezt a fél évet még a ferrarai alakulatnál tölti kölcsönben, ez állt a szerződésben. Az erőcsatár megszerzése akkor is többeknek meglepetést okozott, mivel noha idén jó szezont fut a kiesőjelöltnél, összességében eddig egy állomáshelyén sem tudott igazán maradandót nyújtani a 24 éves futballista.

A www.football-italia.net ma érdekes hírről számolt be. Értesüléseik szerint a Napoli igazi célpontja Andrea Belotti, a Torinó támadója, és ebbe a transzferbe vonnák be Andrea Petagnát. A torinói együttes mélyrepülésben volt a bajnokság felfüggesztése előtt, az edzőváltás sem hozott sikert. Belotti ennek ellenére 23 meccsen kilenc találatot és két gólpasszt hozott össze. Szerződése 2022 nyarán jár le.

Belotti 2016 óta folyamatosan tagja az olasz nemzeti csapatnak, 27 mérkőzésen 9 gólt szerzett. A transfermarkt.com jelenleg 40 millió euróra taksálja a csatár árát.

Az olasz források szerint még a nyáron megkezdődhetnek a tárgyalások a Napoli és a Torino között Belotti megszerzéséről, és az üzletben szerepet kapna Petagna is.

A koronavírus-járvány miatt felfüggesztették az olasz bajnokságot, a SPAL a 19., a Torino a 15., a Napoli pedig a 6. helyről várja a folytatást.

 

 

 

 

Kiemelt kép: Franco Romano / NurPhoto / NurPhoto via AFP 

Olvasói sztorik