Nemzetközi foci sport

Neymar nagyvonalú felajánlást tett a koronavírus megfékezésére

Egyre több sportoló segíti adományokkal a koronavírus-járvány megfékezéséért folytatott harcot, a labdarúgók közül például Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is az elsők között adakozott, de a magyarok közül is a többi közt Gulácsi Péter, a magyar válogatott és több NB I-es klub is segített már.

Most kiderült, hogy a PSG és a brazil válogatott támadója, Neymar 5 millió brazil reallal, közel 900 ezer euróval segíti az UNICEF-et és egy brazíliai segélyalapot.

Minderről egy tévéműsorban, Fofocalizandóban számoltak be, értesüléseik szerint Neymar nem akarta, hogy ez a hír nyilvánosságra kerüljön, diszkréten akarta intézni ezt a dolgot.

Koronavírus elleni felajánlás: „A falusi ember nem számít?”
Szinte biztosra vehető, a magyar emberek jelentős százalékának mindaddig fogalma sem volt merre van Penyige, amíg a szatmári község polgármestere levelet nem írt Orbán Viktornak, hogy visszaküldenek bő 120 millió forintot a kormánynak.

Kiemelt kép: Mateus Bonomi / AGIF / AGIF via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!