Nemzetközi foci sport

Katonának készül, hazautazott a Tottenham támadója

Szon kihasználná a koronavírus miatti szünetet.

Szon Heung Min a koronavírus-járvány miatti szünet alatt töltheti le katonai szolgálatát, állítják brit lapok. A Tottenham 27 éves dél-koreai támadója eddig még nem vonult be katonának, de ő sem úszhatja meg a kötelező szolgálatot – igaz, a közel kétéves kiképzésből kapott nem kevés kedvezményt.

Szon ugyanis tagja volt a 2018-ban Ázsia-kupa győztes válogatottnak, így a 21 hónap helyett csupán négy hetet kell letöltenie a szolgálatból – ez a kiváltság a többi csapattársának is járt.

A többi között a Metro is azt írja, hogy a februári kéztöréséből lábadozó Szon a klub engedélyével már haza is utazott, és még ebben a hónapban bevonul katonának – így ha május elején folytatódna a Premier League, az első hetekről lemaradhat.

Kiemelt kép: Justin Tallis/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!