Nemzetközi foci sport

Levegőben lóg Manuel Neuer távozása a Bayern Münchenből

Egyre inkább úgy néz ki, hogy Manuel Neuer hamarosan elhagyja majd a Bayern München együttesét. A német válogatott kapus 2011-ben szerződött a bajorokhoz, ám a következő szerződésben nem tudtak már megegyezni.

A német Bild értesülései szerint Neuer ötéves megállapodást szeretne, mivel 39 éves koráig a legmagasabb szinten védene, csakhogy a Bayern 2023-nál nem szerződik tovább. Szintén a kapus távozását vetíti előre, hogy posztjára már biztosan érkezik a 23 éves csodakapus, Alexander Nübel.

Neuer jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes, így aztán jövőre akár ingyen is távozhat, de állítólag a Chelsea is szívesen látná soraiban a 92-szeres válogatott kapust.

Kiemelt kép: / Sebastian El-Saqqa / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!