Nemzetközi foci sport

Pedro bejelentette a nyári klubváltását

Öt év után otthagyja a Chelsea-t.

A Chelsea harminckét esztendős futballistája a spanyol Cadena SER rádióműsornak nyilatkozva kijelentette, az évad végén szinte bizonyosan búcsút int a londoni együttesnek. Pedro Rodríguez 2015-ben igazolt az angol csapathoz, korábban kizárólag az FC Barcelonában szerepelt.

A szélső úgy fogalmazott, pillanatnyilag az a legfontosabb, hogy a világ a lehető leggyorsabban túllépjen a koronavírus-járványon, ugyanakkor a jövőt illetően leszögezte, nem hosszabbítja meg a június végén lejáró szerződését.

Pedro az angliai házi karanténból figyeli az egyre drámaibb spanyolországi híreket, és a rádión keresztül is köszönetet mondott az egészségügyben dolgozóknak. Arról nem esett szó, a világ- és Európa-bajnok labdarúgónak milyen tervei vannak a jövőt illetően…

Kiemelt kép: GLYN KIRK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!