Nemzetközi foci sport

A Barca-játékosok nem fogadják el a fizetéscsökkentést

Sajtóhírek szerint Messiéknek sok a hetven százalékos bérmegvonás.

A spanyol AS úgy tudja, az FC Barcelona játékosai nemet mondtak a klubvezetők azon kérésére, miszerint csökkentenék a fizetéseket mindaddig, amíg nem indul újra a spanyol bajnokság. A LaLiga éllovasa azért fordult a labdarúgókhoz, hogy a koronavírus-járvány miatti pénzügyi terheit mérsékelni tudja.

Több helyi lap szerint a játékosok azt követően mondtak nemet, hogy kiderült: a klub nem kevesebb mint hetven százalékkal szeretné csökkenteni fizetésüket, de legjobb esetben is legalább feleznék azt.

Az AS szerint a vezetőség a nemleges válasz ellenére azon dolgozik, hogy csökkentse kiadásait, és a spanyol törvények értelmében ehhez joga is van az állami vészhelyzet ideje alatt.

Kiemelt kép: Lluis Gene/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!