Nemzetközi foci sport

Vinné a Barca a Tottenham rekordigazolását

Katalán sajtóhírek szerint Tanguy Ndombele a kiszemelt.

Enyhén szólva sem a tervek szerint alakult Tanguy Ndombele eddigi karrierje Londonban. A Tottenham tavaly nyári rekordigazolása (60+10 millió euró) mindössze 947 percet játszott a Premier League-ben, úgy tudni, kifejezetten rossz kapcsolatot ápol José Mourinho edzővel.

A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint ezt az állapotot kihasználva tervez akcióba lépni az FC Barcelona, amely állítólag jelentős vérfrissítést tervez a középpályán (is).

A 23 esztendős, francia válogatott Ndombele – aki Lyonból érkezett az angol együtteshez – mellett Fabián Ruiz, a Napoli játékosa is felkerült a Barca radarjára.

Kiemelt kép: RONNY HARTMANN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!