Nemzetközi foci

Eden Hazard kimondta, amit minden Real Madrid-szurkoló érzett

Ez kevés.

Eden Hazard, a Real Madrid tavaly nyáron szerződtetett belga klasszisa szerint gyengére sikerült az első idénye a spanyol együttesnél. A 29 éves támadó a Belga Rádió és Televízió (RTBF) műsorszolgáltatónak elmondta: első madridi idénye (amely hivatalosan nem ért véget, a koronavírus-járvány miatt határozatlan időre felfüggesztették) nem úgy alakult, ahogyan szerette volna.

Gyengére sikerült ugyan, de azért nem minden volt rossz benne. Ez az év a beilleszkedésről szólt, majd a másodikban lehet valósan megítélni

– nyilatkozta. Hozzátette: neki az a legfőbb feladata, hogy végig jó kondícióban és formában legyen.

Jó csapatba kerültem, ahol új emberekkel ismerkedtem meg, ami nagyszerű élményt jelentett

– magyarázta a huszonkilenc esztendős sztár.

A játékos törött bokáját három héttel ezelőtt az Egyesült Államokban műtötték meg. Hazard az állapotával kapcsolatban kiemelte: sérülése rendbe jött, a varratokat eltávolították, és egyelőre – jobb híján – egyéni terv alapján végzi a regeneráló edzéseket.

A Chelsea-től százmillió euróért megvásárolt klasszis játékos szerződése 2024 nyarán jár le, a labdarúgó a 2019-20-as szezonban 15 mérkőzésen egyszer volt eredményes, miközben 23 találkozón különböző sérülései miatt nem volt bevethető – írja az MTI.

Kiemelt kép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP