Nemzetközi foci sport

Ibrahimovic hamar elköszönhet az AC Milantól

Helyi sajtóértesülések szerint az is lehet, hogy visszavonul.

Az olasz La Gazzetta dello Sport azt írja, az AC Milant január óta erősítő Zlatan Ibrahimovic a koronavírus miatti kényszerszünetben jövőjét mérlegeli, és az is előfordulhat, hogy felhagy a profi labdarúgással.

A lap szerint a svéd klasszist nem a pénz, a rivaldafény motiválja, hanem továbbra is a kihívásokat keresi – ezt azonban lehet, hogy nem találta meg régi-új klubjánál.

Megjegyzik, a Milan legfeljebb az Európa Liga-helyek valamelyikére érhet még oda a valamikor majd újrainduló Serie A-ban, de még az is lehet, hogy lemarad a nemzetközi porondról, ez pedig aligha motiválja a svéd klasszist, aki lehet, már a szezon végén bejelenti visszavonulását.

Kiemelt kép: Isabella Bonotto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!