Nemzetközi foci sport

Csatárt keres a Real: persze, hogy a világ legjobbjaival hozták szóba

Sajtóhírek szerint Haaland, Martínez, Werner, Mbappé és Neymar is a kalapban.

A spanyol Marca szerint a Real Madrid ezen a nyáron is nagy igazolásra készül, s főleg a támadósorban szeretne erősíteni. A lap több nevet is bedobott a kalapba, olyat is, akiért a nagy rivális FC Barcelona is ajánlatot tehet.

Állítólag ott van a kiszemeltek között a télen a Borussia Dortmundhoz igazoló csodagyerek, Erling Haaland, de a szintén Németországban játszó (RB Leipzig) Timo Werner szerződtetése is szóba jöhet.

Akár még nagyobbat is szólhat, ha sikerülne megszerezni a Barca elől az interes Lautaro Martínezt.

Továbbra is álomigazolásként tekintenek a Paris Saint-Germaintől aligha megszerezhető Kylian Mbappéra, és Neymar neve is bekerült ismét a lehetséges kiszemeltek közé, de vele kapcsolatban felmerült: lehet, nem illene a mostani madridi keretbe.

Kiemelt kép: Ronny Hartmann/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!