Nemzetközi foci sport

Nem indul újra április elején a La Liga

Határozatlan ideig függesztették fel a spanyol bajnokságokat.

A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) határozatlan időre felfüggesztette az összes spanyol bajnokságot, áll a szervezet közleményében. A korábbi terv arról szólt, hogy csak két játéknapot hagynak ki a hispán alakulatok, de a koronavírus-járvány továbbra is tombol az országban.

A versenyek újraindulásával kapcsolatban majd a kormány tanácsai alapján dönt a szövetség, az országban április 11-éig meghosszabbították a szükségállapotot.

Spanyolországban hétfőre reggelre immár 28 768-ra emelkedett a koronavírusban fertőzöttek száma, és eddig 1772-en haltak meg a járványban.

Kiemelt kép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY 

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!