Nemzetközi foci

Vallott a koronavírusos labdarúgó: az első három nap maga volt a pokol, a fürdőszobába alig jutottam el

Jonathan de Jesus, az Elche csatára a koronavírus okozta szenvedéséről beszélt. Irtózatos fájdalmak gyötörték, már jobban van, karanténban várja a teljes felgyógyulását.

Jonathan de Jesus, a Segunda Divisionban szereplő Elche csatára is megfertőződött a koronavírussal. A támadó a brazil Globonak adott nyilatkozatában beszélt a szörnyű kórról.

Először belázasodtam, ám eleinte azt hittem, hogy csak egy migrén, de később elhagyott minden erőm. A fejem majdnem szétfeszített, aztán a fájdalom átjárta az egész testemet. Elkészítették rajtam is a tesztet, ami pozitív lett. Az első három nap maga volt a pokol, a fürdőszobába alig jutottam el. Ez a vírus borzalmas, soha korábban nem éreztem ilyen szörnyen gyengének magam. Életerős sportoló vagyok, bele sem merek gondolni, hogy min mehetnek át az idősebb generáció képviselői

– fogalmazott a Brazíliában gyógyuló futballista, aki arra is kitért, hogy sajnos hazájában még mindig vannak, akik nem veszik komolyan a betegséget.

A 31 esztendős csatár igazi vándormadárnak számít, karrierje során tucatnyi csapatban szerepelt. Európában futballozott – a többi között – Olaszországban, Oroszországban, Németországban, Hollandiában és Spanyolországban. Az idei kiírásban eddig négy alkalommal lépett pályára az Elchében, és egy találatot jegyez.

Jonathas volt az első a Segunda Divisionban szereplő focisták közül, akinek pozitív lett a koronavírus-tesztje. A La Ligában korábban Ezequiel Garaynál, a Valencia védőjénél mutatták ki a kórt.

 

Kiemelt kép: https://www.facebook.com/elchecf/

Olvasói sztorik