Nemzetközi foci

„Ha véget ér ez a rettenetes krízis, sokkal erősebb és egységesebb lesz a világunk”

A Milan algériai válogatott középpályásának nagyon hiányoznak a meccsek, ám hisz abban, hogy a vírus legyőzése után sokkal jobb lesz a világ.

Ismael Bennacer, a Milan és az algériai válogatott középpályása, csakúgy, mint szinte minden profi sportoló, egyedül tartja formában magát. Az Empolitól tavaly nyáron szerződtetett futballista arról beszélt egy mai interjúban, hogy végteledül hiányoznak neki a mérkőzések, és alig várja, hogy újra zsúfolt lelátók előtt futballozhasson.

Remélem, hogy mindannyian jól vagytok. Vigyázzatok magatokra, én is azt teszem, és maradjunk egységesek a koronavírus elleni harcban. Meggyőződésem, hogy ha véget ér ez a rettenetes krízis, sokkal erősebb és egységesebb lesz a világunk. Fel a fejjel, mindenki

– idézett a www.beinsports.com interjújából www.football-italia.net.

A Rossoneri játékosa arról is beszélt, hogy naponta kétszer-háromszor tréningezik, így tartja formában magát. A meccsek, a találkozók atmoszféráját viszont semmi nem tudja pótolni.

Az Arsenalben is megfordult középpályás egészen jó szezont produkált idén új csapatában. 2019 augusztusában csatlakozott a Milanhoz, azóta 20 Serie A-s mérkőzésen szerepelt. Stefano Pioli vezetőedző együttese a 7. helyen állomásozik a bajnokságban.

A koronavírus-járvány miatt felfüggesztették az olasz bajnokságot is, jelen állás szerint még nem tudni, hogy mikor léphetnek pályára újra a csapatok.

Kiemelt kép: Isabella BONOTTO / AFP 

Olvasói sztorik