Nemzetközi foci sport

Londoni sztárcsapat dobhat mentőövet Coutinhónak

A konstrukción megy a vita, de úgy tűnik, ismét Angliában köthet ki az FC Barcelona labdarúgója.

A spanyol Sport információi szerint megkezdődtek a tárgyalások Philippe Coutinho klubváltásáról a Barcelona és a Chelsea között. A londoniak azzal kapcsolatban puhatolóztak, hogy milyen feltételekkel tudják visszacsábítani Angliába támadót. A kék-fehérek kölcsön vennék, míg az FC Barcelona 90 millió euróért eladná a játékost, aki nem tudta beverekedni magát a katalánok kezdőcsapatába, és a most futó szezonra is kölcsönadták a Bayern Münchennek.

A tárgyalások a nézetkülönbségek ellenére folytatódnak, de az egyezséget a koronavírus okozta bizonytalanság is lassíthatja, hiszen a csapatoknak fogalmuk sincs arról, miként folytatódnak a bajnokságok, és ez mennyire befolyásolja a következő szezon kiírását.

Coutinho első európai csapata az Espanyol volt, onnan igazolt az Interbe. Barcelonába 2018-ban – fantasztikusra sikeredett liverpooli évek után – igazolt.

Kiemelt fotó: PAU BARRENA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!