Magyar foci sport

Buffon nem tudta elvágni a köldökzsinórt

Jól érezte magát Párizsban, de nem tudott elszakadni a zebráktól.

Gianluigi Buffon szerint várható döntés volt, hogy Párizsból visszaigazol Olaszországba. A kapus 2018 nyarán igazolt a PSG csapatához, de egy évvel később ismét a torinóiak kapujában állt.

Akik ismernek tudják, hogy nem tudtam elvágni a köldökzsinórt. Fantasztikus évet töltöttem Párizsban, kellett nekem egy kis levegőváltozás. A kapcsolatom azonban egyetlen napig sem szakadt meg Juventusszal. Az elnökkel, a régi barátokkal naponta tartottam a kapcsolatot

– idézi a Goal.com a veterán kapust.

„Ha a vírus nem megy Zlatanhoz, Zlatan megy a vírushoz”
Ibrahimovic gyűjtést indított a túlterhelt kórházaknak.

A 42 éves kapus, hét Serie A mérkőzésen, és egy Bajnokok Ligája találkozón lépett pályára ebben a szezonban.

Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de az biztos, fiatalon azt is elfogadtam volna, ha ennyi idősen a Serie C-ben védek

– mondta.

Buffon szerződése nyáron jár le a Juventusnál.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!