Nemzetközi foci sport

Egy évvel elhalaszthatják az Európa-bajnokságot

Sajtóhírek szerint kedden jelentheti be döntését az UEFA.

A francia L’Équipe értesülése szerint 2021-re halaszthatja az európai szövetség (UEFA) a nyári, részben Budapesten rendezett Európa-bajnokságot. A francia lap szerint a döntést kedden, a tagállamokkal folytatott videókonferenciás egyeztetést követően jelenthetik be.

Az UEFA egyelőre csak az 55 tagállammal folytatott megbeszélés időpontjáról közölt rövid közleményt, azonban kiderült: két Eb-pótselejtezős válogatott szövetsége már kérte az UEFA-t az érintett mérkőzések elhalasztására.

A pótselejtezőket követően – melyben a bolgárok ellen készülő magyar válogatott is érdekelt – június 12-én indulna az Eb, melynek Budapest is házigazdája lesz: az F-csoport három mérkőzése mellett egy nyolcaddöntőnek is otthont ad a Puskás Aréna.

Korábban az is felmerült, hogy a Bajnokok Ligáját is felfüggesztik, egyelőre azonban erre sem reagált az UEFA.

Kiemelt kép: Kisbenedek Attila/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!