Nemzetközi foci bajnokok ligája

Diego Costa a járvány idején is önmagát adja: épp akkora suttyó, mint máskor

Diego Costa nem éppen a kifinomult stílusáról híres, a pályán meglehetősen kellemetlen ellenfél, de a magánéletben is vannak érdekes dolgai, gondoljunk arra az általa pazarnak gondolt tréfára, amikor alvó testvérét petárdázva ébresztette.

Az Atlético Madrid csatára már a Liverpool elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján is alkotott, az 56. percben történt lecserélése után dühében hatalmasat rúgott az oldalvonal mellé letett kulacsokba. A helyére egyébként az a Marcos Llorente érkezett, aki a hosszabbításban szerzett duplájával eldöntötte a továbbjutást.

Őrület az Anfielden, kiesett a címvédő Liverpool
A PSG három bukás után végre túlélte a nyolcaddöntőt.

Costa a meccs után is hozta a formáját, az újságírók számára fenntartott vegyes zónán köhögést imitálva ment végig, ami a mostani koronavírusos időszakban maximum neki vicces. A Twitteren volt, aki nagy arcnak nevezte a brazil származású, de spanyol válogatott csatárt, a többség viszont inkább kritizálta a mutatványa miatt.

Az elmúlt órák hírei megmutatták, hogy a vírus nem válogat, a Serie A-ban a Juventus és a Sampdoria egy-egy játékosa is megfertőződött, de az angol Leicesternél és a spanyol Real Madridnál is karanténba kerültek játékosok.

Karanténban a Real Madrid, a LaLigát is elsöpörte a koronavírus
Döntöttek a spanyolok, legalább két fordulót elhalasztanak.

A korábbi liverpooli közegészségügyi igazgató pedig amiatt tombol, hogy micsoda felelőtlenség volt a 3000 Atlético-drukkert beengedni Liverpoolba a járvány idején.

A haját tépi a liverpooli egészségügyi szakember a meccsre érkező 3000 Atlético-drukker miatt
Nem érti, ha a spanyoloknál zárt kapus meccsek vannak, hogy lehettek a drukkerek napokig az angol városban.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Olvasói sztorik