Nemzetközi foci bajnokok ligája

A haját tépi a liverpooli egészségügyi szakember a meccsre érkező 3000 Atlético-drukker miatt

Óriási meccset játszott egymással a Liverpool és az Atlético Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a címvédő angolok ledolgozták a hátrányukat, majd a hosszabbítás elején Roberto Firmino góljával továbbjutónak tűntek, aztán jött a nagy fordulat, és a spanyolok három gólt szerezve végül kettős győzelemmel mentek tovább.

Kiverte a Liverpoolt az Atlético, elbukott Párizsban a Dortmund
Őrület az Anfielden, nyerő helyzetből bukott el a címvédő.

Az Atléticót nagyjából 3000 szurkolója kísérte el Liverpoolba, akik nagy hévvel ünnepeltek a stadionban a csapattal együtt, majd minden bizonnyal néhány sört is legurítottak a városban.

#LFCAtleti

💭🇵🇪 𝑵𝒐 𝒔𝒆 𝒏𝒐𝒔 𝒒𝒖𝒊𝒕𝒂 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝒄𝒂𝒃𝒆𝒛𝒂…–𝘛𝘩𝘦𝘳𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘭𝘢𝘤𝘦𝘴 𝘐 𝘳𝘦𝘮𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳 𝘢𝘭𝘭 𝘮𝘺 𝘭𝘪𝘧𝘦… 🎶–💭🇵🇪 Impossible de se sortir ça de la tête.⚽ #LFCAtleti⭐ #UCL | 🔴⚪ #AúpaAtleti

Közzétette: Atlético de Madrid – 2020. március 12., csütörtök

Liverpool korábbi közegészségügyi igazgatója, John Ashton épp a spanyol drukkerek miatt fakadt ki, szerinte ugyanis nagy az esélye annak, hogy az angol városban nőni fog a koronavírus-fertőzöttek száma amiatt, hogy a madridi drukkerek napokig járták a pubokat, majd utána a stadionba is bejuthattak.

Kitépem a hajam emiatt. Nagyon frusztrál ez az egész, szívélyesen viselkedünk, miközben elpazaroltunk egy hónapot, amikor az embereket felkészíthettük volna. Ha most úgy fog elterjedni a vírus, ahogy arra számítunk, akkor a kórházak megtelnek, az embereket pedig egy idő után otthon kell majd ápolni. A spanyol bajnokságban zárt kapus meccseket rendeltek el, erre most itt volt a városban 3000 Atlético-drukker, akik közül páran könnyen lehet, hogy már a koronavírust hordozva jártak-keltek Liverpoolban

– dühöngött Ashton professzor.

Csütörtök reggel 460 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az Egyesült Királyságban, és szerdáról csütörtökre emelkedett a legnagyobb mértékben a megbetegedések száma.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik