Nemzetközi foci

Ter Stegen túl sok pénzt akar, kétséges a barcelonai jövője

Zsákutcába futottak a tárgyalások Marc-André ter Stegen és a Barcelona között, ugyanis a kapus akkor bérigénnyel állt elő, amit a katalánok nem akarnak megadni a 27 éves német válogatott kapusnak – írja a goal.com.

A kapus, aki hat éve szolgálja a Barcelonát a hírek szerint úgy érzi, eljött az idő, hogy egyenlő bánásmódban részesüljön azon játékosokkal, akik hasonlóan hosszú időt töltöttek a klubnál. A jelenleg cirka évi 4,5 millió eurót kereső kapus a jövőben 15 milliót szeretne keresni. A német hálóőr ezzel a legjobban keresők közé kerülne, csak Lionel Messi bére lenne nála jóval nagyobb.

Ronaldinho továbbra is börtönben marad
Attól tartanak, hogy a brazil testvérpár megpróbálna hazaszökni.

A Barcelona ugyan nem kérdőjelezi meg kapusa képességeit, a klubvezetés már csak pénzügyi szabályok betartása végett sem engedheti meg magának, hogy ekkora béremelést adjon kapusának. Angol sajtóhírek szerint a Chelsea-t érdekelté Ter Stegen, ugyanis Frank Lampard nem elégedett Kepa Arrizabalaga teljesítményével.

A mértékadó Transfermarkt által 90 millió euróra taksált Ter Stegen szerződése 2022 nyarán jár le, a Barcelona pedig további öt évre szeretné magához láncolni, ha sikerülne mégis egyezségre jutni.

Kiemelt kép: Jose Breton / NurPhoto

Olvasói sztorik