Nemzetközi foci

Teljesen szétszedhetik a Napolit

Mertens és Milik után Callejon is távozhat a nyáron a déliektől.

Olasz lapértesülések szerint Dries Mertens, Arkadius Milik után José Callejón távozása is felvetődött a Napolinál.

A téli játékosbörzén Mertenst hozták hírbe több sztárcsapattal, ám a belga válogatott futballista végül maradt a Nápolynál. A hét elején aztán felvetődött, hogy a már a januári átigazolási szezonban is gőzerővel csatárt kereső Inter ezúttal Arkadius Miliket szeretné megszerezni. A gólerős center az előző szezonban sokáig bajlódott sérüléssel, de az idei kiírásban kiegyensúlyozottan, jól teljesít, Gennaro Gattusonál abszolút alapembernek számít.

Ugyancsak hétfőn számolt be a spanyol sajtó arról, hogy a Napoli szélsőjét, Callejónt a Sevilla szeretné soraiban tudni. A szélső a Real Madridban nevelkedett, az Espanyolnál is megfordult kölcsönben, majd 2013-ban írt alá az olasz klubhoz. Szerződése idén júniusban lejár, így a Sevilla ingyen szerezheti meg a 33 esztendős futballistát.

Callejón is alapembernek számít a Napolinál, az idén a Serie A-ban 23 alkalommal lépett pályára, két találatot jegyez, emellett kiosztott hat gólpasszt is. A spanyol focista egyelőre nem kommentálta a sajtóhírt, leszögezte, hogy jelenleg a Barcelona elleni, március 18-ai BL-mérkőzésre koncentrál. A nyolcaddöntő első összecsapásán a San Paolóban 1-1-re végeztek a felek, Callejón 74 percet töltött a pályán.

Kiemelt kép: Franco Romano / NurPhoto

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik