Nemzetközi foci sport

Túlcsordultak az érzelmek: Tévez szájon csókolta Maradonát

Argentin bajnok a Boca Juniors.

Carlos Tévez góljával a Boca Juniors 1–0-ra legyőzte a Gimnasia de La Platát az argentin Superligában. A mérkőzés hatalmas fiesztával ért véget, hiszen a sikerrel bajnoki címet ünnepelhetett a házigazda.

A Boca-buli részese volt a La Bombonerában a klub legendás futballistája, Diego Maradona is, akit – még a meccs előtt – csókkal köszöntött Tévez. Az argentin futballisten „hivatalból”, mint az ellenfél edzője volt jelen a stadionban, ugyanakkor ezer szállal köthető a Boca Juniorshoz is, hiszen innen indulva futott be fényes karriert Európában is, majd a kilencvenes évek közepén visszatért.

Tévez egyébként utóbb azzal magyarázta a kissé bizarr köszöntést, tudta, érezte, hogy a szerencséjéért meg kell csókolnia Diegót…

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!