Nemzetközi foci sport

Elesett a labdában a csatár, mégis gól lett a támadásból

Az egyik legnagyobb hiba, amit sportban elkövethet az ember, hogy föladja. Waldemar Sobota, a német másodosztályban szereplő St. Pauli támadója pedig bemutatta, hogy egészen lehetetlen helyzetből is lehet még visszaút.

Az Osnabrück elleni bajnokin Sobota óriási ziccerben lépett ki, de amikor a kapussal találta szembe magát, egyszerűen két lába közé szorult a labda csel közben és orra bukott. Csakhogy az ellenfél kapusa már elvetődött, a hazaiak csatára pedig fektében is a kapuba tudta sodorni a labdát.

Végül a St. pauli 3-1-re győzni tudott, amivel értékes pontokat gyűjtött, hogy eltávolodjon a kiesőzónától.

Kiemelt kép: JAN KUPPERT / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!