Nemzetközi foci

Kanadai csatárt ostromol az Arsenal és a Bayern München

A Gent 20 éves támadójával, Jonathan Daviddal erősítene az Arsenal – írja a goal.com. A portál szerint a londoniaknak azért lenne szükségük a belga bajnokságban 26 találkozón 18 gólt termelő, emellett nyolc asszisztot is kiosztó kanadai támadóra, mert a nyáron valószínűleg távozik a csapattól Pierre-Emerick Aubameyang vagy Alexandre Lacazette, netalántán mindketten.

David végső célja, hogy a világ öt legjobb klubjának valamelyikében játsszon, de karrierjének következő lépése nem lehet túl nagy

– mondta sejtelmesen a játékos ügynöke, David Mavromaras a Het Laatste Nieuwsnak adott interjújában.

Szabadon engedték a rendőrökkel szelfiző Ronaldinhót
Valószínűleg csalás áldozata lett a brazilok világbajnoka.

A footnews.be eközben arról ír, a Bayern München is élénken érdeklődik a futballista iránt, akit honfitársa, Alphonso Davies győzhet meg arról, hogy a bajorokat válassza. David szerződésében nem szerepel kivásárlási összeg, de a hírek szerint 25 millió euróért már megszerezhető.

Kiemelt kép: VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.