Nemzetközi foci sport

Alighanem lesgóllal jutott tovább a Manchester City

Angliában az is baj, ha nincs videobíró.

Szegény Joe Wildsmith, nagyjából mindent védett a Manchester City elleni FA-kupa-nyolcaddöntőben, ám egyetlen hiba megpecsételte a Sheffield Wednesday sorsát. Meglehet, nem kizárólag a hazai kapus bakizott, ugyanis Sergio Agüero mintha lesen kapta volna a labdát. Mivel ezen az összecsapáson nem használták a videobíró-technológiát, az argentin támadó gólja bekerült a jegyzőkönyvbe. Mi több, utóbb kiderült, eldöntötte a továbbjutást…

Ugyancsak 1-0-s diadallal maradt versenyben a Leicester City, amely a 82. percben mattolta a másodosztályú Birminghamet. José Mourinho együttese, a Tottenham nem bírt a Norwichcsal, így a rendes játékidő után jött a ráadás, majd a tizenegyespárbaj, melyből a vendégcsapat jött ki jobban.

Angol FA-kupa, nyolcaddöntő

Leicester City–Birmingham City 1–0 (0–0)

Sheffield Wednesday–Manchester City 0–1 (0–0)

Tottenham Hotspur–Norwich City 1–2 (1–0, 1–1) – tizenegyesekkel

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!