Nemzetközi foci sport

A Barcát és az Intert is megtréfáló klubbal hozták szóba a magyar játékost

Vida Mátét a Slavia Praha kiszemeltjeként emlegetik.

Az ősszel a Bajnokok Ligája-csoportkörében is szereplő, az Internazionale és az FC Barcelona vendégeként is pontot szerző Slavia Prahával hozták szóba a magyar válogatott Vida Mátét. A Zongl című lap azt írja, a szlovákiai DAC magyar játékosa lehet az egyik kiszemelt a második legeredményesebb cseh csapatnál.

A rövid beszámoló azt írja, a „hatos” pozícióba érkezhet a magyar középpályás, aki a DAC egyik ékkövének számít Szlovákiában.

A Slavia a cseh élvonalban ötször végzett az élen, míg a csehszlovák első osztályt összesen 13-szor nyerte meg. Címvédőként tíz pont előnnyel vezeti a most futó bajnokságot a Plzen előtt, s elsőként jutott be a bajnoki rájátszásba.

Jedna z možných posil na pozic číslo 6 je pro Slavii Praha, klenot Dunajské Stredy a reprezentant Maďarska, Máté Vida….

Közzétette: Žongl – 2020. március 2., hétfő

Kiemelt kép: Kisbenedek Attila/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!