Nemzetközi foci sport

Koronavírust diagnosztizáltak az egyik olaszországi légiósnál

Az olasz harmadosztályban szereplő Pianese csatára, King Paul Akpan Udoh az első focista, aki elkapta a koronavírust. A 22 éves nigériai támadót február 27-én diagnosztizálták a vírussal, ami után azonnal karanténba került. Ő egyben az első nigériai, aki elkapta a betegséget.

Udoh a Regginában kezdte olaszországi karrierjét, ahonnan 2011-ben a Juventus akadémiájára került. A torinói csapat kölcsönadta Virtus Landianónak, a Pontederának, a Fernanának, a Fanónak, majd a Viareggiónak, majd 2019-ben végleg a Pianese futballistája lett.

Olaszországban több futballmérkőzés is elmaradt a koronavírus-járvány európai megjelenésével, Udoh esete pedig valószínűleg újabb szigorításokat von majd maga után.

Kiemelt kép: juventus.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!