Nemzetközi foci sport

Százötvenmillió euróért venné meg a Liverpool sztárját a Real Madrid

Mo Szalah nyáron válthat csapatot.

Az El Desmarque információi szerint a Real Madrid arra készül, hogy a nyáron leigazolja a Liverpool támadóját, Mo Szalaht. A spanyolok Kylian Mbappé – lényegesen olcsóbb – alternatívájaként tekintenek az egyiptomira, miután a PSG elzárkózik a francia sztár eladásától.

A portál úgy tudja, hogy a madridiak százötvenmillió eurót fordítanának a játékos megszerzésére.

Szalah 2017-ben lett a Liverpool játékosa, előtte a Chelsea és az AS Roma együttesében is megfordult. A világ egyik legjobb jobbszélsőjeként tartják számon.

Kiemelt fotó: Paul ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!