Nemzetközi foci sport

Wernert már a tavasszal megszerezné a Liverpool

Sajtóhírek szerint áprilisig lezárná a tárgyalásokat az angol bajnokesélyes.

Többek között az átigazolási hírekkel mélyebben is foglalkozó Nicoló Schira sportújságíró is azt írja: a Bajnokok Ligájában címvédő, az angol bajnokságot toronymagasan vezető Liverpool FC ajánlatot tett az RB Leipziget erősítő Timo Wernernek.

Gulácsi Péter csapattársáért kifizetnék az angolok az 58 millió eurós kivásárlási árát, így már a játékossal tárgyalnak. Az újságíró pontos összegeket is megszellőztetett: azt írja, 2025-ig szóló szerződéséért Werner évi nyolcmillió eurót plusz egyéb bónuszokat kapna.

A Liverpool gyorsan rövidre zárná a tárgyalásokat, ugyanis az 58 millió eurós kivásárlási ár csak áprilisig érvényes.

A német válogatott csatár kiváló szezont fut, így nem véletlen, hogy a többi között a Pool figyelmét is felkeltette: 23 bajnokin 21 gólnál jár a Bundesligában, a BL-ben hét meccsen jutott négy találatig eddig, és a Német Kupában is lőtt két gólt a három meccsén.

Kiemelt kép: Bernd Thissen/dpa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!