Nemzetközi foci sport

Olyan csibészséget húzott elő a focista, hogy a bíró kiállította

A mai futballistákból hiányzik a csibészség, szokták mondani a nagy öregek egy lemondó legyintés kíséretében.

Az alábbi videóból kiderül, hogy szerencsére vannak még manapság olyan futballisták, akik feltalálják magukat a pályán.

Az északmacedón bajnokságban szereplő Akademija Pandev játékosa, Stefan Kostov jelentős hátrányban volt a megiramodó ellenféllel szemben, és ezt úgy próbálta meg kompenzálni, hogy magához vett egy labdát, és azzal vette célba a meccslabdát.

A partizánakció csak részben sikerült, Kostov eltalálta ugyan a labdát, de az mégis ott maradt a hazai csapat, a Makedonija játékosa előtt. A nagyobb baj az volt, hogy a bíró nem értékelte Kostov ötletét, és piros lappal kiállította a vendégek középpályását.

A Makedonija a meccs legvégén tudta csak gólra váltani az emberelőnyt, a 97. percben értékesített büntetővel lett 1-0 a vége a hazai csapatnak.

Kiemelt kép: Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!