Nemzetközi foci sport

Az angol mennyei: két sárgát kapott egy támadáson belül

Az pedig ott is piros.

Az angol regionális bajnokságban szereplő Garforth Town játékosa egyetlen támadáson belül gyűjtött két sárga lapot, így azonnal kiállította a játékvezető.

A videót a The Guardian tette közzé, melyen jól látható: az említett labdarúgó előbb az ellenfél tizenhatosa előtt vágta fel az egyik rivális játékost, majd hasonlóan kemény belépővel rukkolt elő a másik kapu előtt is. Becsületére szóljon, legalább visszaért…

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!