Nemzetközi foci sport

Hazard szezonja is véget érhet egy újabb súlyos sérülés miatt

Két meccsre tért vissza a Real Madrid játékosa, aztán újra kidőlt.

A Levante elleni 1-0-ra elveszített bajnoki 67. percében kellett lecserélni a Real Madrid játékosát, Eden Hazard-t sérülés miatt. A meccs után Zinédine Zidane vezetőedző kiemelte: játékosa ugyanoda kapott rúgást, ahova novemberben is, amit követően közel három hónapig volt harcképtelen (alig egy hete tért vissza a pályára).

A klub vasárnap délelőtt közölte az első orvosi vizsgálatok eredményeit: a belga sztár súlyos sérülést szenvedett, bokamagasságban eltörött a jobb sípcsontja.

A Madrid nem közölte, hogy mennyi időt vesz igénybe a játékos felépülése, de a Marca például úgy tippel: ebben a szezonban már aligha lép pályára a 29 éves játékos.

Kiemelt kép: Jose Jordan/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!