Nemzetközi foci

Ennél nyilvánvalóbb piros lap nincs, Angliában videóbírózás után sem láttak semmit

A Chelsea nyerte 2-1-re a Tottenham elleni városi rangadót a Premier League 27. fordulójában, a mérkőzésen pedig volt egy szabálytalanság, ami után rejtély, hogy nem kapott piros lapot Giovani Lo Celso, a vendég Spurs argentin játékosa.

Lo Celso az 52. percben taposott rá Cesar Azpilicueta lábára, az esetet visszanézték VAR-ral, ám a játékos nemhogy pirosat, sárgát sem kapott ezért a belépőért.

Frank Lampard, a Chelsea menedzsere ki is kelt magából, dühöngve kérte számon a negyedik játékvezetőn az ítéletet. Csoda, egyébként, hogy Azpilicueta lába nem tört el, a spanyol végigjátszotta a meccset. Lo Celso is a pályán maradhatott, bár nem úszta meg lap nélkül a meccset, a 81. percben Mason Mount ellen szabálytalankodott, amiért kapott egy sárgát.

Az egyértelmű szabálytalanságon eléggé felhábodordtak a drukkerek és a szakértők, több adásban is elhangzott, hogy aki ezt nem látta szabálytalannak, az alkalmatlan a játékvezetésre vagy arra, hogy eldöntsön ilyen helyzeteket. Később a BT Sport riportere, Jake Humphrey azt tweetelte, hogy beszéltek a videóbírós központtal, ahonnan azt a tájékoztatást kapták: rossz döntést született, Lo Celsót ki kellett volna állítani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik