Nemzetközi foci bajnokok ligája

Carragher csalástól tart a Real–City BL-csata előtt

Baj lesz?

Sajátosan közelítette meg a Manchester City büntetését – a kozmetikázott szponzori pénzek miatt a következő idénytől kezdve kétéves kizárás a Bajnokok Ligájából – Jamie Carragher, a Liverpool és az angol válogatott korábbi klasszisa. A 42 éves sportember erősen aggódik a jövő szerdán induló Real Madrid–City BL-csata miatt, ugyanis úgy véli, a szigorú ítélet tudatában az európai szövetség kétségbeesetten akarja majd a City kudarcát.

Az angol válogatottban 38 alkalommal pályára lépő Carragher szerint Pep Guardioláé Európa egyik legerősebb együttese, amely esélyes lehet a Bajnokok Ligája megnyerésére; mindez kellemetlen az UEFA számára. A korábbi védő kijelentette, a sorozat kigúnyolása lenne, ha a City eljutna az isztambuli fináléig, és esetleg megnyerné a trófeát.

Az UEFA kétségbeesetten akarja majd, hogy a Real Madrid legyőzze a Cityt. Teljesen kétségbeesetten. Ha nyernek, teljesen beszennyezik a sorozatot. Úgy gondolom, hogy az UEFA-nak azonnal ki kellett volna zárnia a Cityt, vagy a döntést az idény végén kellett volna meghozni

– jelentette ki Jamie Carragher a Sky Sportsnak.

Kiemelt kép: Clive Brunskill/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik