Nemzetközi foci sport

Bejelentette új csatárát az FC Barcelona

Az év vicce Martin Braithwaite kivásárlási ára.

Viccnek sem utolsó, hogy Martin Braithwaite kivásárlási árát háromszáz millió euróban határozta meg az FC Barcelona. Csütörtök hivatalossá vált, amiről napok óta cikkezett a világsajtó: a Leganésből érkező dán futballista pótolja a hosszú időre harcképtelenné váló Ousmane Dembélét.

Braithwaite-ért – aki ebben az évadban kizárólag a LaLigában szerepelhet, a Bajnokok Ligájában nem – 18 millió eurót fizetett az FCB, amely 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött a válogatott támadóval.

Az új fiú korábban a dán Esbjerg, a francia Toulouse és Bordeaux, az angol Middlesbrough játékosa volt, egy bajnoki évadban még sohasem szerzett többet tizenegy gólnál (a most futó szezon 24 meccsén hatnál jár).

Kiemelt kép: fcbarcelona.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!