Nemzetközi foci sport

A L’Equipe szerint Ralf Rangnick veszi át az AC Milant

Úgy tudni, előszerződést kötöttek.

A L’Equipe értesülései szerint az AC Milan vezérkara eldöntötte, hogy Ralf Rangnick kezébe adja a karmesteri pálcát. A lap úgy tudja, a régi fényét kereső olasz topcsapat előszerződést kötött a 61 éves német trénerrel, aki a nyáron veszi át Stefano Pioli munkáját.

A L’Equipe azt írja, amennyiben az olaszok felrúgnák a megállapodást, tekintélyes összeg üti Rangnick markát. A szakvezető korábban dolgozott Stuttgartban, Hannoverben, irányította a Schalkét, a Hoffenheimet és az RB Leipziget is, jelenleg a Red Bull cég sport- és futballfejlesztési részlegének vezetője.

Kiemelt kép: FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!