Nemzetközi foci sport

Szinte ismeretlen dán csatártól vár csodát a Barcelona

Martin Braithwaite még sohasem játszott topcsapatban.

Megkapta az engedélyt, napokon (órákon?) belül új támadót igazol az FC Barcelona. Az elmúlt hetek kasztingja után már egyértelműnek tűnik, hogy a viszonylag „ismeretlen” Martin Braithwaite pótolja majd a hosszú időre harcképtelenné váló Ousmane Dembélét.

A spanyol élvonal 19. helyén álló Leganés már korábban közölte a katalánokkal, egy fillért sem enged a 18 millió eurós kivásárlási árból, így a Barca kénytelen ennyit utalni – egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint ezt a héten meg is teszi.

A dán válogatott Braithwaite korábban a dán Esbjerg, a francia Toulouse és Bordeaux, az angol Middlesbrough futballistája volt, egy bajnoki évadban még sohasem szerzett többet tizenegy gólnál (a most futó szezon 24 meccsén hatnál jár).

Kiemelt kép: LORRAINE O’SULLIVAN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!