A következő élő közvetítés része Gulácsi Péter nem kapott gólt a BL-ben, az Atalanta kitömte a Valenciát

Megnyerte története első BL-nyolcaddöntőjét a Leipzig

Gulácsi Péter kapott gól nélkül hozta le az RB Leipzig első mérkőzését a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, az Atalanta pedig alaposan elverte a Valenciát szerdán.

A BL-nyolcaddöntőbe először bejutó lipcseiek komolyan bekezdtek, az első másfél percben három óriási helyzetnél is csak Hugo Lloris védései tartották életben a Tottenhamet. Az iram nem ült le, a Leipzig diktált a meccsen, de gólt csak az 58. percben tudott lőni a német együttes, miután Ben Davies letarolta Laimert és tizenegyest kapott: Timo Werner értékesítette gond nélkül.

Ezután megélénkült a Spurs, Gulácsinak több komoly védést is be kellett mutatnia, de a Leipzig nagyon magabiztos játékkal, okosan őrizve az eredményt 1-0-ra nyert.

Eközben a nap másik mérkőzésén az Atalanta szórta a gyönyörű gólokat, Hans Hateboer már a 16. percben bepofozott egy beadást, majd a Valencia két kimaradt helyzete következett. Még a félidő előtt vágott egy bombagólt Ilicic, majd térfélcsere után Freuler is, kisvártatva pedig Hateboer a kapuig menetelve lőtt gólt, ekkor már 4-0-ra mentek az olaszok. A spanyol csapat becsületgólja sem volt csúnya Gyenisz Cserisev az ellenféltől szerzett labdát lőtte a bal alsó sarokba, de a 4-1-es vereség tetemes hátrány a Valenciának a visszavágóra.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik