Nemzetközi foci

Zijes csak az első fecske, szétkaphatják az Ajaxot

Sajtóhírek szerint akár további kilenc játékos is klubot válthat a nyáron.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, a Chelsea 40 millióért szerződtette az Ajax marokkói középpályását, Hakim Zijest. A legfrissebb hírek szerint az amszterdamiak elkezdtek felkészülni arra, hogy további játékosok távoznak majd a csapattól.

David Ornstein, a The Athletic újságírója számolt be arról, hogy a klubhoz közeli forrásoktól úgy értesült, André Onana, Donny van de Beek, Nicolás Tagliafico és David Neres is utolsó hónapjait tölti az Ajaxnál.

Onana kapcsán leginkább a Chelsea érdeklődéséről lehet hallani, ugyanis Frank Lampard egyáltalán nem elégedett spanyol kapusa, Kepa Arrizabalaga teljesítményével. Van de Beek iránt a Manchester Unitedről és spanyol érdeklődőkről pletykálnak.

Conte: a naivitásunk okozta a vesztünket
Az Inter mestere szerint elkerülhető gólokat kapott a csapata.

Ostein beszámolójában kitér további játékosokra, akik megfelelő ajánlat esetén ugyancsak távozhatnak. Az újságíró Daley Blind, Joël Veltman, Noussair Mazraoui és Sergino Dest nevét említi a második körben.

A jobb hátvéd Dest iránt már a télen érdeklődést mutatott a Bayern München, sajtóhírek szerint a hollandok azonban visszadobták a bajorok 20 millió euró körüli ajánlatát.

Kiemelt kép: Glyn KIRK / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik