Nemzetközi foci

48 órán belül csatárt igazolhat a Barcelona

Ousmane Dembélé sérülése elég súlyos, így engedélyt kaptak a katalánok, hogy új játékost szerződtessenek.

Hétfőn délelőtt megkapta a Barcelona a spanyol szövetség (RFEF) engedélyét, aminek köszönhetően igazolhat játékost a súlyos sérülést szenvedő Ousmane Dembélé helyére. A francia szélsőnek sajtóhírek szerint hat hónapot kell majd kihagynia.

Az RFEF tájékoztatása szerint a katalánoknak 15 napjuk van arra, hogy egy játékost szerződtessenek a spanyol első-, vagy másodosztályból. Az fcbarcelonanoticias eközben arról számolt be, hogy a katalánok már 48 órán szeretnének nyélbe ütni egy üzletet, hogy a játékos a csapat soron következő, Eibar elleni szombati bajnokiján már bevethető legyen.

Megdöbbentő rasszista botrány Portugáliában – videók
Moussa Marega gólt lőtt, székekkel dobálták meg. A Porto csatára néhány perccel később ujjait mutogatta a szurkolóknak és bevonult az öltözőbe.

Korábban Willian José (Real Sociedad), Roger Martí (Levante) és Loren Morón (Betis) iránt mutatott érdeklődést a Barcelona, a portál ugyanakkor arról ír, Ángel Rodríguez (Getafe) vagy Lucas Pérez (Alavés) megszerzésére nyílik reálisan lehetőség. Előbbi 10, utóbb 15 millió euró körüli összegért lehet mozdítható.

A 32 éves Ángel Rodríguez a jelenleg is futó szezonban 21 bajnokin 10 gólt lőtt, míg a 31 esztendős Lucas Pérez – aki az Arsenalban is megfordult – 23 LaLiga-meccsen kilencszer volt eredményes.

Kiemelt kép: Josep LAGO / AFP

Olvasói sztorik