Nemzetközi foci sport

Fegyveres szurkolók összecsapása miatt fújtak le egy focimeccset

Szurkolói rendbontás miatt az ötödik percben félbeszakadt az Independiente Rivadavia-Atlanta mérkőzés az argentin másodosztályú labdarúgó-bajnokságban vasárnap. A rendőrség tájékoztatása szerint fegyveres drukkerek csaptak össze a lelátón, ezek után pedig nem tudnak felelősséget vállalni a focisták biztonságáért.

A mérkőzésről készített felvételeken késekkel és égő zászlókkal felfegyverzett szurkolók láthatók, argentin sajtóhírek szerint a lelátói rendzavarásban ketten megsérültek.

A játékvezető öt perc után megállította a játékot, ami után az öltözőbe vonultak a játékosok, majd húsz perccel később 0-0-s állással lefújta a bíró a találkozót.

Kiemelt kép: twitter.com/golazoargentino

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!