Nemzetközi foci

Maradona: Egyszer három napra eltűntem, elvittek az UFO-k

Diego Maradona megint előállt valami  váratlannal, az argentinok legendája ezúttal azt fejtegette egy tévéműsorban, hogy régebben magukkal vitték az UFO-k.

„Egy komolyabb italozás egyszer három napra eltűntem. Hazaértem, és azt mondtam, elraboltak az UFO-k, de erről több részletet nem árulhatok el” – magyarázta Maradona.

Aki azt is elmesélte, hogy 13 évesen, egy pincében vesztette el a szüzességét egy idősebb nővel, aki újságot olvasott, miközben az ifjú Diego ügyködött rajta. Azon már meg sem lepődünk, hogy állítása szerint pályafutása során többször is úgy lépett pályára, hogy előző éjjel egy percet sem aludt.

Bár kapitány időszaka alatt az argentin sajtó sokszor cikkezett arról, hogy milyen a viszony Maradona és Lionel Messi között, a két zseni nem lehet túl rosszban, mivel Maradona, ha választhatna három futballistát, Gabriel Heinze és Carlos Tévez mellett a hatszoros aranylabdást hívná meg a jachtjára.

Ha Maradonáról van szó, mindig előkerül az 1986-os vébén, az angolok ellen kézzel szerzett gólja, amelyről akkor azt mondta, Isten keze volt benne.

Most kicsit máshogy fogalmazott:

Egy átlagos srác vagyok, aki gólt szerzett az angolok ellen, akik a fiainkat gyilkolták a Falkland-szigeteken.

Kiemelt kép: ALEJANDRO PAGNI / AFP

Olvasói sztorik