Nemzetközi foci sport

Az évtized igazolása előtt a Barca: Suárez helyett Suárez

Nem vicc, névrokon érkezhet.

Nem állítanánk, hogy az FC Barcelona topon van az igazolások terén az utóbbi években, ám most óriási húzhat, legalábbis a humort kedvelők szemében. Trollkodásnak sem utolsó: a hosszú időre kidőlt Luis Suárez helyére Luis Suárez érkezhet.

A madridi As a Cadena Ser El Larguero című műsorára hivatkozva írja, hogy a Barca felvette a kapcsolatot az uruguayi világsztár névrokonával. A „másik” Suárez kolumbiai, és az angol Watford adta kölcsön a másodosztályú Zaragozának.

A LaLiga2 harmadik helyén álló együttes 22 esztendős csatára elkapta a fonalat ebben az évadban, hiszen 24 bajnokin 14 gólt szerzett. Az új csatár a speciális, hosszú sérülések esetén életbe léptethető szabály értelmében érkezhet Barcelonába Ousmane Dembélé helyére. Suárez mellett a hírek szerint Lucas Pérez (Alavés), Ángel Rodríguez (Getafe), Willian José (Real Sociedad) és Christian Stuani (Girona) került fel a Barca radarjára.

Kiemelt kép: JOSE BRETON / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!