Nemzetközi foci sport

As: megtalálta Dembélé helyettesét a Barcelona

A madridi lap szerint Lucas Pérez érkezhet Vitóriából.

Noha a héten mindenki a Leo Messi vs. Éric Abidal szócsatáról beszélt Barcelonában, az új csatár felkutatása is napirenden van. Különösen a csütörtöki, bilbaói kupakudarc után: a Barca szerzett gól nélkül búcsúzott a sorozattól.

A spanyol sajtó óriási terjedelemben foglalkozik a kasztinggal, és a madridi As úgy tudja, Lucas Pérezre esett a választás. A 31 éves spanyol futballista igazi világvándor, hiszen megfordult Ukrajnában, Görögországban, kipróbálta magát az angol West Hamben és az Arsenalban is. Pérez a most futó évadban az Alavés alkalmazottja, 21 bajnoki mérkőzésen nyolc találatot szerzett.

Lucas Pérez mellett állítólag Ángel Rodríguez (Getafe), Willian José (Real Sociedad) és Christian Stuani (Girona) került fel a Barca radarjára. Az új csatár a speciális, hosszú sérülések esetén életbe léptethető szabály értelmében érkezhet Barcelonába Ousmane Dembélé helyére.

Kiemelt kép: ANDER GILLENEA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!