Nemzetközi foci sport

Megvan Dzsudzsák Balázs új csapata

Egybehangzó sajtóhírek szerint az Al-Ain játékosa lesz.

Az UAESoccer információi szerint Dzsudzsák Balázs az Al-Ain együttesében folytatja pályafutását.

Az Al-Ain hivatalosan még nem jelentette be a transzfert, de több arab lap is tényként írja a magyar válogatott középpályás érkezését, akit hétfőn este bocsájtott el az Ittihad Kalba.

Dzsudzsák klubja csak a megfelelő pillanatot várta, hogy a helyére igazoljon valakit
Az al-Ittihad Kalba elnöke szerint a magyar válogatott csapatkapitánya már nem tud olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel.

Az Egyesült Arab Emírségek bajnokságában szereplő Al-Ain, jelenleg negyedik a táblázaton, hét hellyel előzi meg Dzsudzsák előző csapatát.

Dzsudzsák cikkünk megjelenése után két órával megerősítette a Nemzeti Sportnak, hogy valóban az Al-Ainba igazol, ahol a tízes mezszámot kapta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!