Nemzetközi foci sport

Agyműtéte után ismét edzésbe állt a 31 éves labdarúgó

Ricky van Wolfswinkel kétszer is szerepelt a holland válogatottban.

Agyműtéte után ismét edzésbe állt Ricky van Wolfswinkel, az FC Basel holland labdarúgója.

A 31 éves támadónál tavaly augusztusban diagnosztizáltak agyi aneurizmát – verőértágulatot -, ami miatt azonnal meg kellett műteni. A svájci együttes pénteki közlése szerint a játékos felépülése a tervek szerint haladt, már edz és játékra alkalmas állapotban van.

Összeolvadhat a holland és a belga focibajnokság
Zajlanak az egyeztetések az új tervezetről.

Van Wolfswinkel – aki megfordult többek között a Norwich Cityben és a Sportingban is – kétszer a holland válogatottban is pályára lépett – írja az MTI.

Kiemelt fotó:Rob Engelaar / ANP / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!