Nemzetközi foci sport

Máris nagynevű arab klubokkal hozták szóba Dzsudzsák Balázst

Helyi beszámolók szerint az al-Ain és az al-Dzsazira is érdeklődik iránta.

Dzsudzsák Balázsnak is megköszönte a munkát az Egyesült Arab Emirátusok bajnokságában szereplő al-Ittihad Kalba, így klubcsapat nélkül maradt a magyar válogatott csapatkapitánya. Dzsudzsák dolgát nehezíti, hogy szerződését az átigazolási időszak vége után bontották fel, így csak a bajnokságon belül kereshet magának új együttest, mint szabadon igazolható játékos.

Azonban a helyi sajtó máris tudni véli, hogy a válogatottsági rekorder szélsőért két csapat is érdeklődik: a harmadik helyezett al-Ainnál és a negyedik al-Dzsaziránál is felmerült a neve.

Dzsudzsáknak ez akár még előrelépés is lehetne a bajnokságban: a Kalba csupán a 11. a tabellán, fele annyi pontot szerezve, mint az említett együttesek. Ráadásul nemzetközi szinten is magasabban jegyzett klubokról van szó: az Ain legutóbb 2016-ban játszhatott ázsiai Bajnokok Ligája-döntőt, 2003-ban pedig meg is nyerte a sorozatot. A 2018-as klubvilágbajnokságon második lett a Real Madrid mögött. A Dzsazira kétszeres helyi bajnok, legutóbb 2017-ben ért fel a csúcsra.

Kiemelt kép: al-Ittihad Kalba Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!