Nemzetközi foci

Máris nagynevű arab klubokkal hozták szóba Dzsudzsák Balázst

Helyi beszámolók szerint az al-Ain és az al-Dzsazira is érdeklődik iránta.

Dzsudzsák Balázsnak is megköszönte a munkát az Egyesült Arab Emirátusok bajnokságában szereplő al-Ittihad Kalba, így klubcsapat nélkül maradt a magyar válogatott csapatkapitánya. Dzsudzsák dolgát nehezíti, hogy szerződését az átigazolási időszak vége után bontották fel, így csak a bajnokságon belül kereshet magának új együttest, mint szabadon igazolható játékos.

Azonban a helyi sajtó máris tudni véli, hogy a válogatottsági rekorder szélsőért két csapat is érdeklődik: a harmadik helyezett al-Ainnál és a negyedik al-Dzsaziránál is felmerült a neve.

Dzsudzsáknak ez akár még előrelépés is lehetne a bajnokságban: a Kalba csupán a 11. a tabellán, fele annyi pontot szerezve, mint az említett együttesek. Ráadásul nemzetközi szinten is magasabban jegyzett klubokról van szó: az Ain legutóbb 2016-ban játszhatott ázsiai Bajnokok Ligája-döntőt, 2003-ban pedig meg is nyerte a sorozatot. A 2018-as klubvilágbajnokságon második lett a Real Madrid mögött. A Dzsazira kétszeres helyi bajnok, legutóbb 2017-ben ért fel a csúcsra.

Kiemelt kép: al-Ittihad Kalba Twitter

Olvasói sztorik