Nemzetközi foci sport

Megvan Dembélé utódja, máris ajánlatot tehet a Getafénak a Barca

Ángel Rodríguez lehet az évközi érkező a katalánoknál.

A spanyol Sport már tényként közli, hogy döntés született az FC Barcelonánál a sérült Ousmane Dembélé pótlásáról. Mivel a liga szabályai – adott feltételek mellett, úgy mint egy hosszabb sérülés – lehetővé teszik, hogy egy csapat játékost igazoljon az átigazolási időszakon túl is, ezt kihasználja a klub.

A szabály viszont csak a spanyol bajnokságon belül érvényes, így szűkebb lehetőségek közül válogathatnak a katalánok – a Sport úgy tudja, ennek ellenére máris megvan a fő kiszemelt.

A lap szerint a Barca a Getafe támadójáért, Ángel Rodríguezért tesz ajánlatot, aki a szezonban eddig 27 tétmeccsen bizonyított, 13 góllal. A 32 éves játékos szerződtetése sem lenne túl nehéz: jelenlegi szerződése 2021 nyarán jár le, és a kivásárlási ára is mindössze tízmillió euró.

Kiemelt kép: Stringer/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!