Nemzetközi foci sport

Van der Vaart nem kertelt: Joao Félix rossz klubban, rossz edzővel dolgozik

Sarkos vélemény.

Amíg a Real szárnyal, a másik madridi együttes hetek óta csak kínlódik a spanyol bajokságban. Az Atlético 9-9-4-es győzelmi mutatója csak a hatodik helyet éri a LaLigában, és a visszafogott támadójáték (22 meccs/22 gól) egyik felelőse Joao Félix.

A húszesztendős portugál 17 bajnokin mindössze két találatot ért el, enyhén szólva sem villog úgy, ahogy azt várták. Sokan találgatják, mi lehet a baj, megszólalt a holland futball nagy alakja, a korábban a Real Madridban is megforduló Rafael van der Vaart is.

Joao Félix nagyszerű játékos, csak rossz csapatot választott, rossz edzővel keze alatt dolgozik. Amikor tavaly nyáron megvette az Atlético, azt gondoltam, valamelyest megváltozik a futballról alkotott filozófia, más lesz a játék. Csakhogy nem ez történt. Félixnek más stílusra lenne szüksége, hogy megmutatkozzanak a képességei

– magyarázta Van der Vaart a Ziggo Sport című holland lapnak.

Kiemelt kép: JOSE BRETON / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!