Nemzetközi foci sport

Csak a szokásos: Dembélé ismét megsérült

Ebben az évadban öt bajnoki mérkőzésen szerepelhetett a francia támadó.

Öt bajnoki találkozón 356 percnyi játék: aligha Ousmane Dembéléről szól a most futó évad. Ha létezik állandóság a világban, nagyjából az, hogy az FC Barcelona francia világbajnoka mindig sérült. A katalán klub a hivatalos csatornáin adta hírül, hogy Dembélé izomfáradtság miatt kénytelen volt abbahagyni a hétfői edzést.

A balszerencsés futballista ismét a jobb combját fájlalta, ahogy a tavaly novemberi sérülésekor. Amióta a Barcelona futballistája (2017), a francia játékos 63 hivatalos meccset volt kénytelen kihagyni sérülések miatt…

A katalánokkal kapcsolatos az is, hogy hivatalossá vált a következő El Clásico időpontja; március 1-én, vasárnap 21 órától csap össze Madridban a Real és a Barca.

Kiemelt kép: JOSEP LAGO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!